De digitale nieuwsbrief houdt geïnteresseerden op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Initiatives of Change, zowel in Nederland als daarbuiten.

Over Ander Nieuws
De nieuwsbrief wil ‘Ander Nieuws’ brengen, nieuws dat hoop geeft en laat zien: zo kan het ook! De nieuwsbrief verschijnt vier tot zes keer per jaar. Als je liever een papieren nieuwsbrief ontvangt, kun je een email sturen naar info [at] iofc.nl. 

Privacy beleid
Stichting Initiatives of Change Nederland (ANBI) gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt enkel en alleen om je de digitale nieuwsbrief te sturen. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link in de voettekst van de laatste ontvangen nieuwsbrief te klikken 'Schrijf jezelf via deze link uit', of door contact met ons op te nemen via info@iofc.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek de website www.iofc.nl voor meer informatie over ons privacybeleid.

MailChimp
We gebruiken MailChimp als tool om onze digitale nieuwsbrief te verzenden. Door hieronder je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Meld je hieronder aan
Hieronder kun je je inschrijven voor de digitale nieuwsbrief.

* verplicht veld
Email Marketing Powered by Mailchimp